Stap 2
HP CLJ Flow MFP M880z MFP (A2W75A)
De kleuren MFP heeft de beschikking over een groot uitschuifbaar toetsenbord. Hierdoor is het mogelijk om efficiënt te werken doordat meta data snel toegevoegd kan worden aan digitale bestanden. Tevens worden documenten sneller gescand, met dubbelzijdig scannen in één leesslag. HP Everypage detecteert potentiële fouten of gemiste pagina’s direct. Dit zorgt ervoor dat uw fysieke document altijd overeen komt met het digitale bestand.
Vervolgens kan het gescande document naar een tal van locaties worden verzonden waaronder Microsoft®SharePoint®. De HP Color LaserJet Flow M880 MFP beschikt standaard over de mogelijkheid om gescande bestanden doorzoekbaar te maken met de geïntegreerde tekstherkenningssoftware (OCR). Mobiel afdrukken is eenvoudig en zeer snel met HP wireless direct printen en touch-to-print technology.

Op het overzichtelijke kleuren display van de kleuren MFP kan het gescande document worden bekeken met een afbeeldings preview. Dit betekent dat u voor verzending pagina’s kan toevoegen, verwijderden en ordenen binnen het digitale bestand. Dankzij deze technologie kan het aantal stappen binnen de workflow worden verkleind. Daarnaast is het display kantelbaar en dus instelbaar voor verschillende kijkhoeken. Dit zorgt ervoor dat alle gebruikers gemakkelijk toegang hebben.

Specificaties

Functionaliteit Faxen, Kopiëren, Printen, Scannen
Kleurenprinter
Papierformaat A3, A4
Connectiviteit Ethernet, USB
Dubbelzijdig afdrukken
Printsnelheid zwart-wit 40/45 pagina's per minuut
Printsnelheid kleur 40/45 pagina's per minuut
Lade 1 100 vel
Lade 2 500 vel
Lade 3 500 vel
Lade 4 500 vel
Stap 3

Toevoegen aan bestelling

Selecteer het aantal maanden dat u wilt leasen en voeg de printer toe aan uw bestelling.

* Verplichte velden

  • Geen verborgen kosten
  • Inclusief onderhoudscontract
  • Onbeperkt toners/drums inbegrepen
  • Snelle & professionele service in de Benelux
  • Flexibel in contractduur
  • Professioneel gereviseerde machine
  • Garanderen laagste/beste prijsgarantie
  • Betaal per afdruk
€ 145,00
per maand

Video HP CLJ Flow MFP M880z MFP (A2W75A)